Cosly.com
Opening nieuwe pand Ouwehand Bouw & Vastgoed


 
VKV City racing

juni23
Opening nieuwe pand Ouwehand Bouw & Vastgoed di. 23 juni 2009, Gorinchem
Op dinsdag 23 juni jl. opende Ouwehand Bouw & Vastgoed haar nieuwe pand in Gorinchem. De opening is groots gevierd. Het pand was aan de voorzijde voorzien van een grote strik van kleurrijk oranje lint. Wat zou de opening in petto hebben voor de gasten?
 
Op het terrein van Ouwehand Bouw & Vastgoed was een mooie tenthal geplaatst, ingericht met een combinatie van strak wit en zwart meubilair. Het accent was gelegd op haar bedrijfskleur oranje. Dit was ook terug te vinden in de accessoires en de bloemdecoratie. De gasten konden genieten van een drankje en overheerlijke culinaire gerechten van het front cooking eiland met op de achtergrond de jazzy muziek van Born to Jazz.
 
De middag begon met een korte toespraak van de algemeen directeur Peter Ouwehand waarin hij een blik wierp op het verleden én de toekomst. Aansluitend vond de officiële opening plaats. Vanuit de tent kwam er luid getrommel van Afrikaanse percussionisten, geheel gekleed in Afrikaanse klederdracht. Zij gaven een spectaculaire show van dans en muziek en voerden de spanning op tot een hoogtepunt. Hiermee werd een link gelegd naar een project in Tanzania. Toen de laatste slag op de djembé klonk, trokken de twee kinderen van de algemeen directeur de strik los waarna er streamers over de gasten de lucht in schoten.
 

Het pand werd letterlijk uitgepakt! Een opening die men niet snel zal vergeten!     


Foto overzicht

« Terug naar het referenties-overzicht