Cosly.com
Draaideur


 
Openingshandeling

Spectaculair, bijzonder en gedurfd. Een onvergetelijke opening. Speciaal, kleurrijk en verrassend. Voor u uitgedacht, ingepast en op maat gemaakt. Onmisbaar tijdens uw opening of introductie is de officiële handeling. Een moment dat door iedereen gezien en beleefd mag worden.

Een gebeurtenis die bijblijft en aandacht trekt bij relaties, familie maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom uw wilt een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarde waar vanuit gewerkt wordt. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering of een deel daarvan!


Voor iedere opening de juiste oplossing

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen voor alle soorten openingshandelingen en openingsacts. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Wij maken ook handelingen op maat!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Draaideur
Uw pand op een originele manier openen? En heeft uw locatie een draaideur?

2 van de 3 draaideuren worden met heliumballonnen gevuld. Het aantal ballonnen is afhankelijk van de afmeting van de deuren. Op het moment van de handeling kan de deur handmatig worden opengeduwd, waardoor een aantal ballonnen vanzelf naar buiten zal vliegen. De resterende ballonnen kunnen met de bijgeleverde prikstokken worden stuk geprikt.« Terug naar het artiestenoverzicht