Cosly.com
Bloesembomen


 
Openingshandeling

Spectaculair, bijzonder en gedurfd. Een onvergetelijke opening. Speciaal, kleurrijk en verrassend. Voor u uitgedacht, ingepast en op maat gemaakt. Onmisbaar tijdens uw opening of introductie is de officiële handeling. Een moment dat door iedereen gezien en beleefd mag worden.

Een gebeurtenis die bijblijft en aandacht trekt bij relaties, familie maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom uw wilt een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarde waar vanuit gewerkt wordt. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering of een deel daarvan!


Voor iedere opening de juiste oplossing

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen voor alle soorten openingshandelingen en openingsacts. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Wij maken ook handelingen op maat!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bloesembomen
Een opening op maat in het thema natuur.

Op de locatie worden naast elkaar 3 bomen van ballonnen neergezet. De stam van de boom is 2 meter hoog. Er bovenop worden trossen in elkaar gedraaide, heliumgevulde ballonnen in diverse kleuren groen en bloesemkleuren bij elkaar gebonden. Met bijgeleverde versierde schaar kan 1 persoon per boom de trossen ballonnen losknippen zodat de bloesem wegvliegt en de locatie geopend is. Met 3 bomen naast elkaar geeft dit een mooi fotomoment.« Terug naar het artiestenoverzicht