Cosly.com
Wereldbol


 
Openingshandeling

Spectaculair, bijzonder en gedurfd. Een onvergetelijke opening. Speciaal, kleurrijk en verrassend. Voor u uitgedacht, ingepast en op maat gemaakt. Onmisbaar tijdens uw opening of introductie is de officiële handeling. Een moment dat door iedereen gezien en beleefd mag worden.

Een gebeurtenis die bijblijft en aandacht trekt bij relaties, familie maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom uw wilt een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarde waar vanuit gewerkt wordt. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering of een deel daarvan!


Voor iedere opening de juiste oplossing

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen voor alle soorten openingshandelingen en openingsacts. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Wij maken ook handelingen op maat!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wereldbol
Wereldbol Van uw opening wilt u natuurlijk iets spectaculairs maken. Iets dat men niet gauw zal vergeten. En dan een werkelijk werelds idee!

Een wereldbol, van maar liefst 4,5 meter hoog gevuld met ballonnen. Ja, dan gaat er een wereld voor u open. Wanneer de wereldbol geopend wordt vinden de ballonnen hun weg de lucht in en is uw opening een feit. De kleuren van de ballonnen zijn naar keuze te bepalen.« Terug naar het artiestenoverzicht