Cosly.com
Levensgrote Voetbal


 
Openingshandeling

Spectaculair, bijzonder en gedurfd. Een onvergetelijke opening. Speciaal, kleurrijk en verrassend. Voor u uitgedacht, ingepast en op maat gemaakt. Onmisbaar tijdens uw opening of introductie is de officiële handeling. Een moment dat door iedereen gezien en beleefd mag worden.

Een gebeurtenis die bijblijft en aandacht trekt bij relaties, familie maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom uw wilt een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarde waar vanuit gewerkt wordt. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering of een deel daarvan!


Voor iedere opening de juiste oplossing

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen voor alle soorten openingshandelingen en openingsacts. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Wij maken ook handelingen op maat!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Levensgrote Voetbal
Levensgrote Voetbal Affiniteit met voetbal? Dan is deze opening echt iets voor u!

Op uw locatie plaatsen wij een levensgrote voetbal. Deze voetbal is echter geen gewone voetbal, hij is namelijk gevuld met ballonnen. De voetbal zal worden opgeblazen met een compressor en aan de binnenzijde gevuld worden met 1000 heliumballonnen. Als handeling zal vanaf 2 zijden aan de bovenkant ritsen worden opengetrokken en zullen de ballonnen hun weg de lucht in vinden. De kleuren van de ballonnen zijn in elke gewenste kleur te verkrijgen.« Terug naar het artiestenoverzicht