Cosly.com
Ballonpilaren met lint


 
Openingshandeling

Spectaculair, bijzonder en gedurfd. Een onvergetelijke opening. Speciaal, kleurrijk en verrassend. Voor u uitgedacht, ingepast en op maat gemaakt. Onmisbaar tijdens uw opening of introductie is de officiële handeling. Een moment dat door iedereen gezien en beleefd mag worden.

Een gebeurtenis die bijblijft en aandacht trekt bij relaties, familie maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom uw wilt een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarde waar vanuit gewerkt wordt. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering of een deel daarvan!


Voor iedere opening de juiste oplossing

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen voor alle soorten openingshandelingen en openingsacts. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Wij maken ook handelingen op maat!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ballonpilaren met lint
Ballonpilaren met lint Bent u op zoek naar openingshandeling die klein, simpel maar bijzonder is? Dan is dit de geschikte handeling.

Voor de ingang van uw pand plaatsen wij twee ballonpilaren een reuzenballon waartussen kruislings lint met een strik gespannen wordt. Wanneer de opening een feit is kan het lint doorgeknipt worden door gebruik te maken van een grote versierde heggenschaar. Uw gasten kunnen het pand betreden en de pilaren fungeren de rest van het evenement ter decoratie!« Terug naar het artiestenoverzicht