Cosly.com
Ballonnenwand


 
Openingshandeling

Spectaculair, bijzonder en gedurfd. Een onvergetelijke opening. Speciaal, kleurrijk en verrassend. Voor u uitgedacht, ingepast en op maat gemaakt. Onmisbaar tijdens uw opening of introductie is de officiële handeling. Een moment dat door iedereen gezien en beleefd mag worden.

Een gebeurtenis die bijblijft en aandacht trekt bij relaties, familie maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom uw wilt een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarde waar vanuit gewerkt wordt. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering of een deel daarvan!


Voor iedere opening de juiste oplossing

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen voor alle soorten openingshandelingen en openingsacts. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Wij maken ook handelingen op maat!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ballonnenwand
Ballonnenwand Eenvoudig, sierlijk en kleurrijk. Een ballonnenwand is een blikvanger op elk evenement.

Geschikt voor de opening van een nieuw pand of onthulling van een product. Voor de desbetreffende deur/product plaatsen wij een wand voorzien van ballonnen in uw gewenste kleuren en patroon.

Voor de wand leggen we een loper neer met daarop een drukknop. Nadat een genodigde met een ‘druk op de knop’ de ontsteking in werking zet komt een serie zilverfonteinen onder de wand in actie. Dit gaat gepaard met een flitsend gespetter dat de ballonnen stuk laat knallen. De muur zakt als bij het opblazen van een gebouw ineen en de opening is een feit!« Terug naar het artiestenoverzicht