Cosly.com
Kubus met vuurwerk


 
Openingshandeling

Spectaculair, bijzonder en gedurfd. Een onvergetelijke opening. Speciaal, kleurrijk en verrassend. Voor u uitgedacht, ingepast en op maat gemaakt. Onmisbaar tijdens uw opening of introductie is de officiële handeling. Een moment dat door iedereen gezien en beleefd mag worden.

Een gebeurtenis die bijblijft en aandacht trekt bij relaties, familie maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom uw wilt een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarde waar vanuit gewerkt wordt. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering of een deel daarvan!


Voor iedere opening de juiste oplossing

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen voor alle soorten openingshandelingen en openingsacts. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Wij maken ook handelingen op maat!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Kubus met vuurwerk
Kubus met vuurwerk Wilt u een kunstwerk onthullen? Dan is dit de geschikte handeling voor u.

Een heliumgevulde kubus van ballonnen zal om het te onthullen beeld worden geplaatst. De kubus wordt met linten op de grond vastgezet en zal met feestelijk aangeklede scharen door 4 personen worden losgeknipt. De kubus schiet omhoog en het beeld is zichtbaar.« Terug naar het artiestenoverzicht