Cosly.com
Openingsact


 
Openingsact

Spectaculair, bijzonder en gedurfd. Een onvergetelijke opening. Speciaal, kleurrijk en verrassend. Voor u uitgedacht, ingepast en op maat gemaakt. Onmisbaar tijdens uw opening of introductie is de officiële handeling. Een moment dat door iedereen gezien en beleefd mag worden.

Een gebeurtenis die bijblijft en aandacht trekt bij relaties, familie maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom uw wilt een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarde waar vanuit gewerkt wordt. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering of een deel daarvan!


Voor iedere opening de juiste oplossing

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen voor alle soorten openingshandelingen en openingsacts. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Wij maken ook handelingen op maat!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Animatie

Puffend, borrelend en knarsend produceert de machine uw nieuwe logo of een hand-out, zand, bellen, confetti of rook;...

» Meer info

Ook uw evenement kan gezien worden als een reis, een traject, met eigen tussenstations en sferen. De conducteurs van de P.R.E.T. helpen u daar graag bij. ...

» Meer info

Normaal gesproken ligt de loper al uitgerold wanneer uw gasten aankomen. ...

» Meer info

De klokken zijn vooral een mooi beeld van de tijd. De tijd die ons leven beinvloedt, nieuwe fases inluidt of juist iets afsluit....

» Meer info