Cosly.com
Capoeira


 
Openingsact

Spectaculair, bijzonder en gedurfd. Een onvergetelijke opening. Speciaal, kleurrijk en verrassend. Voor u uitgedacht, ingepast en op maat gemaakt. Onmisbaar tijdens uw opening of introductie is de officiële handeling. Een moment dat door iedereen gezien en beleefd mag worden.

Een gebeurtenis die bijblijft en aandacht trekt bij relaties, familie maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom uw wilt een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarde waar vanuit gewerkt wordt. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering of een deel daarvan!


Voor iedere opening de juiste oplossing

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen voor alle soorten openingshandelingen en openingsacts. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Wij maken ook handelingen op maat!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Capoeira
Capoeira Capoeira is dé demonstratiesport bij uitstek. De dynamische muziek, culturele achtergrond en

spectaculaire en elegante bewegingen spreken iedereen en met name jongeren aan. Tijdens een presentatie beginnen we met de juiste sfeer te creëren door live-muziek te spelen. Wanneer het publiek voldoende is opgewarmd stelt de groep zich voor door middel van acrobatische solo’s. Een belevenis die je zeker zult onthouden. Hierna zal een demonstratie worden gegeven van het Capoeira spel, vaak worden hier op het laatst ook mensen uit het publiek in betrokken.« Terug naar het artiestenoverzicht