Cosly.com
Batucando


 
Openingsact

Spectaculair, bijzonder en gedurfd. Een onvergetelijke opening. Speciaal, kleurrijk en verrassend. Voor u uitgedacht, ingepast en op maat gemaakt. Onmisbaar tijdens uw opening of introductie is de officiële handeling. Een moment dat door iedereen gezien en beleefd mag worden.

Een gebeurtenis die bijblijft en aandacht trekt bij relaties, familie maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom uw wilt een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarde waar vanuit gewerkt wordt. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering of een deel daarvan!


Voor iedere opening de juiste oplossing

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen voor alle soorten openingshandelingen en openingsacts. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Wij maken ook handelingen op maat!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Batucando
Batucando Batucando bestaat uit gerenommeerde percussionisten onder leiding van de Braziliaanse drummer/percussiemeester Alaor Soares.

De naam van de groep is afgeleid van ‘batucada’; een van de meest swingende muziekstijlen uit Brazilië. Behalve de samba die de drummers op het lijf is geschreven, speelt Batucando swingende ritmes op kleine handpercussie en op grote drums. Batucando staat garant voor kwalitatief hoogstaand slagwerk, zowel mobiel als op het podium. De bateria (drumsectie) kan uitgebreid worden met danseressen in kleurrijke kostuums of met wervelende capoeira dansers. Ook heeft de groep een ludieke openingsact: een swingend slagwerkoptreden gevolgd door een interactieve energizer met het publiek.« Terug naar het artiestenoverzicht