Cosly.com
Tissue act


 
Openingsact

Spectaculair, bijzonder en gedurfd. Een onvergetelijke opening. Speciaal, kleurrijk en verrassend. Voor u uitgedacht, ingepast en op maat gemaakt. Onmisbaar tijdens uw opening of introductie is de officiële handeling. Een moment dat door iedereen gezien en beleefd mag worden.

Een gebeurtenis die bijblijft en aandacht trekt bij relaties, familie maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom uw wilt een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarde waar vanuit gewerkt wordt. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering of een deel daarvan!


Voor iedere opening de juiste oplossing

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen voor alle soorten openingshandelingen en openingsacts. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Wij maken ook handelingen op maat!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Tissue act
Tissue act Hoogzwevend in de lucht laat deze tissueact alle stemmen verstommen met adembenemende dans en luchtacrobatiek in sierlijke doeken.

Theatrale live muziek en abstracte vormen in fantasievolle kostuums brengen het publiek in vervoering. En dan plotseling...een bloedstollende val, wauw! Een verrassend en spectaculair optreden!
Voor een opening buiten dient er een telescoopkraan aanwezig te zijn om de act mogelijk te maken. Indien de opening binnen plaats vindt in een locatie bezoek noodzakelijk. Deze act kan geheel op maat gemaakt worden in overleg.« Terug naar het artiestenoverzicht