Cosly.com
Duo Savar


 
Openingsact

Spectaculair, bijzonder en gedurfd. Een onvergetelijke opening. Speciaal, kleurrijk en verrassend. Voor u uitgedacht, ingepast en op maat gemaakt. Onmisbaar tijdens uw opening of introductie is de officiële handeling. Een moment dat door iedereen gezien en beleefd mag worden.

Een gebeurtenis die bijblijft en aandacht trekt bij relaties, familie maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom uw wilt een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarde waar vanuit gewerkt wordt. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering of een deel daarvan!


Voor iedere opening de juiste oplossing

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen voor alle soorten openingshandelingen en openingsacts. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Wij maken ook handelingen op maat!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Duo Savar
Duo Savar Het adembenemende trapezenummer van duo Savar verbindt kracht met gratie en souplesse.

Dit nummer wordt gebracht op acht meter hoogte en garandeert enthousiaste reacties. Het kan uitgevoerd worden aan de vaste constructie van een gebouw of met de mobiele, zelfstandig staande, trapezestellage. Deze stellage is op verschillende hoogtes, vrijstaand (zonder verankering), op te bouwen tot een hoogte van meer dan zeven meter! De imposante vorm is buiten en binnen een aandachtstrekker.« Terug naar het artiestenoverzicht