Cosly.com
Circle of life


 
Openingsact

Spectaculair, bijzonder en gedurfd. Een onvergetelijke opening. Speciaal, kleurrijk en verrassend. Voor u uitgedacht, ingepast en op maat gemaakt. Onmisbaar tijdens uw opening of introductie is de officiële handeling. Een moment dat door iedereen gezien en beleefd mag worden.

Een gebeurtenis die bijblijft en aandacht trekt bij relaties, familie maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom uw wilt een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarde waar vanuit gewerkt wordt. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering of een deel daarvan!


Voor iedere opening de juiste oplossing

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen voor alle soorten openingshandelingen en openingsacts. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Wij maken ook handelingen op maat!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Circle of life
Een bijzonder kleurrijke opening waar acrobatiek en theater een belangrijke rol in spelen.

De elementen spelen onmiskenbaar een wezenlijke rol in ‘The Circle of Life’. Water, aarde, vuur en wind staan aan de oorsprong van ons zijn. ‘The Circle is het symbool voor de verwerking van ons afval. We zaaien, oogsten, produceren, consumeren en verwerken. Stevig geworteld in de aarde komen de elementen tot leven en voeren ze een onderlinge strijd.

De elementen verbeeld in planten en bloemen, op houten stokken. Zand, aarde, vuur en water aan de basis van onze consumptiemaatschappij. Terugkerend in tuin- en boomgrond, bemest zand, groensnippers, biofilter materiaal en biobrandstof. Een web, de spin, de wesp een vlieg en de zon als onbetwiste opperwezens in de cyclus. Ook deze openingshandeling zal op maat gemaakt worden en kan uitgebreid worden met diverse effecten.« Terug naar het artiestenoverzicht