Cosly.com
De waternimfen


 
Openingsact

Spectaculair, bijzonder en gedurfd. Een onvergetelijke opening. Speciaal, kleurrijk en verrassend. Voor u uitgedacht, ingepast en op maat gemaakt. Onmisbaar tijdens uw opening of introductie is de officiële handeling. Een moment dat door iedereen gezien en beleefd mag worden.

Een gebeurtenis die bijblijft en aandacht trekt bij relaties, familie maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom uw wilt een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarde waar vanuit gewerkt wordt. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering of een deel daarvan!


Voor iedere opening de juiste oplossing

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen voor alle soorten openingshandelingen en openingsacts. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Wij maken ook handelingen op maat!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De waternimfen
De waternimfen Mysterieuze waternimfen komen aan land. Verwonderd ontdekken ze een wereld zonder water!

Diepblauw als ze zijn, brengen ze de schoonheid en magie van de 5 oceanen met zich mee. Speciaal voor uw opening voeren zij een indrukwekkende dans op welke 6 tot 7 minuten duurt, dit onder begeleiding van speciale muziek die de wonderlijke waterwereld vertolkt in combinatie met de dans. Maar het kan uiteraard ook voor de ontvangst van uw gasten.« Terug naar het artiestenoverzicht