Cosly.com
Randweg Strijen in gebruik genomen


Blijf op de hoogte via rss
GO4 Nieuws

Een steentje bijdragen in ‘Strien’

17 december 2012

Maandenlang is er gesproken over de aanleg van de randweg in Strijen. Een mooi project dat na twee jaar intensief werk op feestelijke wijze in gebruik is genomen.

 

 

De meer dan 100 genodigden arriveerden op locatie waar na een prachtige speech de opening kon beginnen. De aanwezige fractievoorzitters van de Strijense gemeenteraad schrokken zich een hoedje toen ze door drie 'blauwe bouwvakkers' onverwacht naar voren werden geroepen. Ze hadden klaarblijkelijk niet op een rol in de openingshandeling gerekend. In de komische act die volgde werd het al snel duidelijk dat ze wel degelijk hun steentje moesten bijdragen. Ze kregen zelfs letterlijk met indrukwekkend vertoon een ware grote grijze steen in de handen gedrukt. Om vervolgens in pinguïngalop, achter de kleinste blauwe bouwvakker, een stenen kunstwerk vorm te geven. Nadat ook vele aanwezigen een steen in de lettermalkorven hadden gedeponeerd kwam het woord STRIEN tevoorschijn.
 
Aansluitend werd in samenwerking met de ‘bouwvakkers’ een enorm lint doorgeknipt. Een bijzondere verbinding en uitvoer door middel van een tweeledige openingshandeling, openingsact en feestelijke toevoeging door de confetti. Een openingshandeling die de gasten bijna 25 minuten heeft vermaakt. Bijzonder, feestelijk en geweldig waren de kernwoorden na afloop.
 
Bedankt gemeente Strijen voor het uit mogen voeren van deze spraakmakende opening!  
« Terug naar het nieuwsoverzicht